Αρχείο Ανακοινώσεων

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωτεχνικής, Αθήνα, 5-7 Νοεμβρίου 2014, Αίγλη Ζαππείου

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Εδαφομηχανικής και Γεωτεχνικής Μηχανικής διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωμηχανικής υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει ένα βήμα ενημέρωσης και διαλόγου για τη γεωμηχανική πράξη και την έρευνα κυρίως στην Ελλάδα.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

1 Σεπτεμβρίου 2010 – Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών Πολυτεχνείου Λωζάνης

Ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών για το 4ο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών του Πολυτεχνείου Λωζάνης: “TUNNELLING – An Advanced International Training Program 2010”.

6 Μαΐου 2010 – Διάλεξη σηραγγοποιίας από τον καθηγητή S. Sakurai.

Την Τρίτη 18 Μαΐου 2010 θα δοθεί διάλεξη από τον καθηγητή Shunsuke Sakurai του Πανεπιστημίου του Kobe και προέδρου του CERIF με θέμα: «Επιτόπου μετρήσεις για την εκτίμηση της ευστάθειας σηράγγων και πρανών». Οργανώνεται από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Διάνοιξης Σηράγγων του ΕΜΠ, και θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο πολυμέσων της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη.

Το αμφιθέατρο πολυμέσων βρίσκεται κάτω από το κτήριο της Βιβλιοθήκης. Για να βρείτε την τοποθεσία, δείτε τον παρακάτω χάρτη ή επισκεφθείτε τον Ηλεκτρονικό Χάρτη του ΕΜΠ.